Ще се съгласите, че неудобните дрехи и неудобното бельо са напълно достатъчна причина да ни е криво цял ден и да нямаме търпение да се приберем у дома, за да захвърлим стягащия сутиен или неудобните впити боксерки.

Мисия удобно бельо – как да изберем правилното бельо

За щастие днес все повече фирми, произвеждащи дамско бельо си поставят за цел не просто да предлагат богат и разнообразен асортимент от артикули, но и да поднасят възможно най-удобните и атрактивни модели. Действително, добре подбраните кройки и оформящите тялото материи правят чудеса с нашата фигура и самочувствие.
Мисия удобно бельо
Корсет
Ако търсите максимално най-доброто при избор на бельо, вие трябва да следвате вашите високи изисквания и да проявите прецизен избор. Комфортното бельо осигурява не само атрактивна визия, но и удобство, мекота и защита на тялото. В това отношение един от най-добрите избори за ежедневието е безшевното бельо. То е незабележимо под дрехите и същевременно с това ви осигурява комфорта, който ви е нужен. Съвременните модели се изработват от меки и напълно естествени материи, в които тялото може да диша. Бодитата са с вградени сутиени и нежни дантелени кантове. Някои бюстиета притежават подвижни подплънки, които оформят, повдигат и оптически увеличават бюста, но при желание могат да бъдат отстранени. Безспорно един от най-удобните и сексапилни представители на дамското бельо, това е корсетът. Той не само придава изкусителен вид на всяка дама, но и оформя по невероятен начин женското тяло. Ако целта ви е да се превъплътите в сексапилна и привлекателна дама, не пренебрегвайте силата на предизвикателните корсети. Те притежават всички предимства на доброто оформящо бельо – като се започне от това, че придават по-елегантен вид на фигурата, повдигат зоната на седалището и гърдите, прикриват несъвършенствата по гърба, прибират и стягат зоната около корема и талията, закопчават се стабилно и имат отлични възможности за регулиране, така че да бъдат напълно удобни във всеки един момент.