Ако се питате кои са тенденциите при бельото за пролетта и лятото, веднага бързаме да ви отговорим, че няма да сгрешите ако акцентирате на бодита и романтични бюстиета.

Най-актуалното дамско бельо за сезон пролет/лято 2016

Геометричните фигури все още са интересно и нестандартно решение при принтовете на бикини и сутиени, наред с тях не по-малко актуални остават цветните флорални принтове, с които се превръщате в приказна фея или горска нимфа.
Какво бельо да изберем
Луксозно дамско бельо perfect lingerie
Класическото черно боди, което не само ви прави по-слаба, но и очертава съблазнителните форми по най-добрия начин, може да се съчетае с почти всичко. От къси панталонки от деним, до елегантна рокля, бодито в черно смело може да се нарече универсално. Ако все пак искате и търсите по-различна визия, дайте приоритет на романтични и нежни сетове от дантелен сутиен и бикини. Те носят особено очарование на дамата, която ги облича, внасят сексапилност и наред с това невинна нотка, присъща на Лолитите, които приковават мъжкото внимание. За да сте загадъчна и неустоима, изберете секси и достатъчно добро по качество, дизайн и изработка бельо. Не се задоволявайте с по-малко, просто защото бельото ви придава класа и допълва вашата индивидуалност. Дали ще бъдете в ролята на невинен ангел през деня или на страстна тигрица през нощта е изцяло въпрос на настроение, темперамент и начин на живот, но това, което винаги ще ви води и ще ви кара да се чувствате добре е хубавото и актуално бельо. Перфектният избор за летните жеги са стринговете в пастелни тонове, а най-доброто решение за вашите забавни клубни вечери безспорно са дантелените топове или сатенените боди бюстиета. По-смелите дами могат да запазят прелъстителното си излъчване с впечатляващи бодита и корсети, с които със сигурност ще успеят да постигнат зашеметяващ успех сред силния пол.