За Нас

20 години ‘ЗЕНА-Перфект’ ООД

…производство на красота.

Фирмата разполага със собствена складова база в град Варна. Освен това, работим в тясно сътрудничество с магазини за бельо и складове на едро от цялата страна. Ние вярваме, че успехът на нашата марка се гради с подкрепата на нашите партньори. Не се колебайте да се свържете с нас и да направите първата стъпка към нашето съвместно партньорство.

„Perfect Lingerie“ – Луксозно Дамско Бельо

Както се подразбира от името – целта ни винаги е била да създадем най-желания продукт в категория дамско бельо. Вече над 20 години всички стоки с тази марка доказват, че в България може да се твори на световно ниво. Асортимента с марка “Perfect Lingerie” включва абсолютно всички възможни категории от луксозното дамско бельо и аксесоари. Дизайнерите които създават моделите и кройките актуализират визията постоянно, за да може маркaта винаги да бъде гарант, че сте в крак с модата. Материалите които влагаме в моделите са създадени от производители на световно ниво. Независимо дали за ежедневието, за повод или просто за да си доставите удоволствие – “Perfect Lingerie” е най-добрият избор който ще направите!

контакт с Perfect Lingerie

„A Mar Swimwear“ Бански Костюми

Лятото е сезона на любовта, и ние не можем да го подминем. Създадохме модната линия бански костюми „A MAR“ за да станем съпричастни към летните плажни емоции. Тази линия предлага най-разнообразни модели – от класически до екстравагантни. Независимо дали ще се разхождате по пясъка или ще си почивате около басейн, банските „A MAR“ ще се погрижат за Вашето удобство, настроение и самочувствие.

контакт с Perfect Lingerie

„Mr. Perfect“ – Мъжко Бельо

Знаем колко е взискателен Българският мъж към облеклото. Тези които избират „Mr. Perfect“ вече са наясно, че ще получат само най-високо качество. Комфорта винаги е приоритет при подбора на материи за мъжкото бельо. Асортимента включва както  класически модели, така и по-смели решения подчертаващи мъжката структура.

контакт с Perfect Lingerie

Производствена база

Всички фирмени продукти са разработени, скроени, ушити и пакетирани от нас. Целият производствен процес се извършва на територията на нашата фабрика в град Варна, изградена по европейски стандарти и съобразена с всички изисквания. Машинния парк е високо технологичен и разполага с множество специфични машини за производство на луксозно бельо и бански костюми.

Освен собствени модели, тук се изработват и продукти по поръчка на световно известни фирми от страни като Германия, Италия, Испания, САЩ и др.

контакт с Perfect Lingerie

Магазини

Във фирмените ни магазини ще намерите цялото разнообразие на марката Perfect Lingerie. Асортимента който предлагаме за клиентите на дребно включва и множество артикули на други марки в сферата на бельото. Стараем се да поддържаме достатъчно разнообразие от продукти, за да отговорим на всички желания на нашите клиенти. Фирмените ни магазини ще откриете.

Магазини

Търговия на едро

Голяма част от продукцията се разпространява посредством складове на едро, дистрибутори и разносна търговия. Фирмата разполага със собствена складова база в градовете Варна и София. Дистрибуторската мрежа включва градовете Бургас, Пловдив, Велико Търново и други. За улеснение на едровите ни клиенти предлагаме и разносна търговия.

Повече информация

    Партньорства

    С увереност споделяме, че успехът на марката „Perfect Lingerie“ вдъхнови идеята за по-широко присъствие на пазара. Сигурни в качеството и уникалността на нашите продукти, гордо обявяваме, че присъстваме и в други градове чрез франчайзи. Приемаме и подкрепяме нови партньорства, които споделят страстта и визията ни за луксозно бельо.

    Ако желаете да станете част от нашата успешна история и да представите марката „Perfect Lingerie“ във вашия търговски обект, не се колебайте да се свържете с нас. Вярваме, че заедно можем да създадем още една „перфектна“ визия за нашите клиенти.